جستجو

کاربرد اکسیژن فعال در ضد عفونی مواد غذایی

برای تمام مواد غذایی اکسیژن فعال بهترین پالایشگر موجود در جهان است. اکسیژن فعال مخصوصاً گوشت های ماهیچه ای (یعنی مرغ، استیک، ماهی) میوه ها و سبزیجاتی را که درمعرض باکتریهای بیماریزا قرار می گیرند و همچنین مواد شیمیایی مضری را که در طی فرآیند رشد و بسته بندی به مواد غذائی اضافه می شوند به آسانی تصفیه و ضدعفونی می کند. طبق ضوابط FDA حتی از طریق خرده فروش هایی که این مواد را می فرو شند، گوشت ها، میوه جات و سبزیجات در معرض باکتری های دست های سایر مشتریان و کارکنان قرار می گیرند. روش های مراقبتی دیگری نیز وجود دارند که شما میتوانید در خانه انجام دهید ولی هیچکدام از آنها، حتی نزدیک به سطح حفاظتی که از طریق آب ازن دار شده فراهم می شود نمی باشند و روش های دیگر که برای ضد عفونی به کار گرفته می شوند عمدتاً از طریق بکارگیری مواد شیمیایی می باشند که تقریبا یا موثر نیستند و یا بقایای مضری را بر جای می‌گذارند که خود معضل جدیدی می باشند به عبارت دیگر، روش ازن کاملا ساده و طبیعی است. هیچ گونه بقایای شیمیایی برجای نمی‌گذارد و هیچ گونه اثرات جانبی مضر ندارد. تمامی اینها از طریق مطالعات پژوهشی مختلف ثابت شده اند. برای تصفیه و پاکسازی مواد غذایی کافی است که یک محفظه را پر از آب سرد کنید و گاز اکسیژن فعال را در داخل آبی که مواد غذایی خود را در آن گذاشته اید تزریق نمائید تا نسبت به حجم آن پس از ۵ تا ۱۵ دقیقه مواد غذایی شما تصفیه، ضدعفونی و پالایش می شوند.

سایت تحقیقات و اطلاعات ازن

مطالب ما را با دوستانتان به اشتراک بگذارید

ویدیو های منتخب